DISCIPLINNÄMNDEN: Så länge stängs stjärnorna av

Tre SHL-spelare anmäldes till Disciplinnämnden efter gårdagens omgång. Nu har domarna fallit, så länge stängs stjärnorna av från spel.

Tre spelare i SHL stängs av efter beslut i disciplinnämnen, så länge stängs stjärnorna av. Ingen av de tre spelarna, Rhett Rakhshani, Niklas Svedberg och Johan Fransson stängs av i slutspel eller kval.

Rhett Rakhshani, Frölunda

Rakhshani stängs av i tre matcher för slewfoot, samtidigt får han böta 31 145 kronor.

I disciplinnämndens beslut står det det handlar om en medveten slewfoot, där han även använder klubban. Det edför stor skaderisk och att Rakhsahani har varit avstängd förut, så kallat återfall.

Niklas Svedberg, Djurgården

Djurgårdens målvakt stängs av i två matcher för att ha attackerat en domare, så kallad physical abuse of officials. I sitt beslut skriver disciplinnämnden att agerandet har skett med likgiltighet till följderna för domaren och att det medför skaderisk.

Johan Fransson, Leksand

Leksandsbacken Fransson stängs av i två matcher för slewfoot. I sitt beslut skriver disciplinnämnden att det är fråga om en medveten bensvepning, även om själva bensvepningen är av det lindrigare slaget och att det medför stor skaderisk.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN