DIF:s landslagsforward nära comeback

Djurgårdens landslagsforward Daniel Brodin drog av korsbandet och har varit borta från spel i nästan ett år. Nu kommer dock glädjande besked. Brodin har återhämtat sig väl och är nära comeback. –Jag räknar med honom i början på februari. Kanske till och med lite tidigare än så, säger Djurgårdens tränare Robert Ohlsson till hockeysverige.

Det är sajten hockeysverige.se som skriver att Daniel Brodin är nära comeback efter korsbandsskadan han fick i en match mot Lettland i april förra året. Efter det har han inte spelat en match. Nu är Brodin tillbaka i full träning och comebacken är inte långt ifrån.

Tillbaka i full träning

Daniel Brodin har gåt tillbaka in i full träning och varit md och värmt upp inför matchen mot Färjestad. Nu väntar en liten försäsong för forwarden innan han är tillbaka i matchspel.

–Han började träna helt fullt med laget i måndags. Han har tränat tre dagar nu helt fullt och värmde med laget i dag (inför bortamatchen mot Färjestad) helt fullt. I lagträning med full kontakt. Sedan ska han ha en försäsong, kanske på tre veckor innan han får gå in, säger Djurgårdens huvudtränare Robert Ohlsson till hockeysverige.se.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN