Debut för Almen Bibic ikväll när Frölunda gästar

Ikväll väntas Almen Bibic debutera i mötet mellan Linköping och Göteborgslaget Frölunda. Det är match fyra av fyra, lagen emellan och Linköping är sugna på revansch.  
– Vi möter ett bra lag imorgon och vi vill visa att vi kan slå Frölunda under en säsong, säger huvudtränare Dan Tagnes till klubbens hemsida.

Inte nog med att laget vill ha revansch så får man nu även in den skridskoskickliga backen Almen Bibic i truppen. Något som Tagnes är otroligt nöjd över.
– Vi ser en aggressiv back med bra skridskoåkning som gillar att spela fysiskt och som kommer vara jobbig att möta. Vi har egentligen inga större förväntningar på Almen inledningsvis mer än att han ska komma in i vårt sätt att spela så fort som möjligt. Han kommer växa in i det mer och mer, berättar Tagnes.

När man kliver in i den 28:e seriematchen för säsongen så ligger LHC nu tre poäng före motståndarna Frölunda. De är på en sjätte respektive femteplats så en riktig sexpoängsmatch väntar. Efter att förlorat de tre tidigare mötena mot Förlunda vill nu Dan Tagnes och Linköping ha revansch.
– Vi möter ett bra lag. Vi har torskat de tre tidigare matcherna mot dem och vill gärna avsluta med en seger innan jul och visa att vi kan slå Frölunda under en säsong. Känslan inför matchen är ganska bra, meddelar Tagnes till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN