Dan Tangnes förlänger med Linköping

Linköping Hockey Club gick idag ut med nyheten att huvudtränaren Dan Tangnes förlänger sitt kontrakt med klubben i ytterligare två år. Norrmannen kom till Linköping inför säsongen 14/15 som assisterande tränare bakom Roger Melin. Nu fortsätter resan att föra klubben vidare mot nya mål.

Förlänger tidigt och fortsätter identitetsbyggandet

Dan Tangnes blev huvudtränare till säsongen 15/16 och har under sina två säsonger som ansvarig fört klubben till en tredje och en fjärdeplats i serien innan man har fått se sig besegrade i kvartsfinal båda åren mot Växjö respektive Brynäs. General Manager Fredrik Emwall är mycket nöjd med förlängningen och kommenterar till Linköpings hemsida.

— Det känns väldigt bra att förlänga avtalet med Dan. Han har under sina år i föreningen gjort ett väldigt bra jobb med att implementera vår nya identitet och spelfilosofi. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med honom i vår strävan efter att vinna föreningens första SM-guld.

Tangnes stolt och glad

Tangnes kommenterar i ett videoklipp på Linköpings hemsida att han är väldigt stolt och glad över att få fortsatt förtroende. Han känner att han inte är klar än på något sätt på LHCs resa som han påbörjat tillsammans med sina assisterande tränare. Det nya kontraktet började förhandlas efter att man hade satt årets lag. Båda parterna hade en vilja att förlänga och nu är det alltså klart. Målet med förlängningen är enligt Tangnes vad hela klubben suktar efter, det första SM-Guldet i klubbens historia. Han känner att man tar steg år för år och vill fortsätta att bli bättre.

Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 19/20.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN