COMEBACKEN: Här är DIF-stjärnan på is

På annandagen var olyckan framme för djurgårdsstjärnan. Sedan dess har det inte blivit något spel. Förra veckan fick Hockeybladet en intervju med Djurgårdens förstacenter som närmar sig comeback. Idag var han på is tillsammans med laget.

Andreas Engqvist har inte spelat en match sedan annandagens match mot Mora där han återigen diagnostiserades med hjärnskakning. Sedan dess har det inte blivit något spel för Engqvist. I förra veckan kunde vi avslöja att förstacentern är på väg tillbaka till spel. Något som Djurgården igår själva bekräftade på sin hemsida.

Nära comeback

Andreas Engqvist har sedan en tid tillbaka gått på is, där han kört enskilt. Träningsupplägget han har tagit fram tillsammans med Djurgården gör att han ser positivt på en comeback redan under säsongen. Han bekräftade då att han skulle gå på is nästa vecka (läs denna).

-Just nu kör jag på is och försöker hålla igång där, med mycket kondition. Och nu snart förhoppningsvis nästa vecka ska jag köra tillsammans med resten av laget.

Under dagen gjorde Andreas Engqvist sin comeback på isen tillsammans med resten av laget. Och comebacken för djurgårdsstjärnan kommer allt närmre.

Här tränar Engqvist tillsammans med laget igen

 

COMEBACKEN: Här är DIF-stjärnan på isCOMEBACKEN: Här är DIF-stjärnan på is

COMEBACKEN: Här är DIF-stjärnan på isCOMEBACKEN: Här är DIF-stjärnan på is

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN