Chocken: Karlskrona sparkar Per Hånberg

Karlskrona och deras huvudtränare Per Hånberg går idag åt skilda vägar. Klubben meddelar detta på sin hemsida och beslutet gäller omgående.

På Karlskronas hemsida berättar man idag att lagets huvudtränare Per Hånberg får sparken. Klubben väljer nu att ge deras tidigare assisterande tränarduo Mikael Aaro och Ove Molin fortsatt förtroende att leda laget.

Karlskronas Sportchef Michael Sundlöv berättar om beslutet:
-Det är aldrig kul att ta den här typen av beslut och att behöva avsluta ett avtal i förtid. Vi har, med tanke på vår inledning av säsongen, skaffat oss ett bra läge att ta oss till slutspel. Det har hackat rejält poängmässigt på slutet och därför känner jag att vi behöver ny energi i laget och ge oss själva en omstart för att nå vårt uppsatta mål.
Därför har jag tagit beslutet att avsluta samarbetet med Pelle och ge Ove och Micke fortsatt förtroende att leda laget. Ove kommer ta huvudansvaret.
Jag vill passa på att tacka Pelle för det han har gjort för klubben och önskar honom lycka till, säger Michael Sundlöv i ett pressmeddelande.

Tackar Per för resan till SHL

I slutet av pressmeddelandet på hemsidan passar Karlskrona på att tacka den nyavskedade tränaren för allt han gjort för klubben och tagit dem upp till Sveriges högsta liga SHL.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN