Cam Abbott: ”Måste visa spelarna respekten”

Cam Abbott och Rögle blandar hård träning med ledighet under uppehållet. Innan laget samlas igen för slutspurten av säsongen. Rögle ligger på en elfte plats fem poäng över kvalstrecket.

Röglespelarna har denna veckan tränat under måndagen, tisdagen och imorgon onsdag. Efter det så blir det ett par dagars ledighet innan man på måndag drar igång träningen inför slutspurten.

-Vi har tränat tre dagar denna veckan och imorgon är sista träningsdagen innan spelarna går på en välbehövlig ledighet. Man måste visa spelarna respekten. Dom har jobbat hårt under flera månader och det är ett bra sätt för dom att låta kropparna återhämta sig. Och jag hoppas att dom kommer tillbaka laddade inför slutspurten säger Cam Abbot i intervju till RögleTV.

Vi tittar framåt

Efter jul så började Rögle spela bättre och laget började plocka viktiga poäng. Cam Abbott väljer att inte titta bakåt men medger att han såklart hade sett att laget plockat fler poäng än de 29 man tagit på 17 spelade matcher efter jul.

-Det har varit en resa vi varit inne på. Vi har startat bra och vi har varit nära att plocka fler poäng. Men vi har lärt oss av detta och väljer nu att titta framåt istället för bakåt. Nu återstår 7 matcher och vi väljer att lägga energin och fokus på att ta tre poäng redan den första matchen.

Vill samla familjen

Även för Cam Abbott så blir det några dagars ledighet. Där hans fokus läggs på att hitta ett hus som familjen kan bo och samlas i.

-Jag ska inte säga att det är någon direkt stress. Men vi måste hitta ett hus som vi kan bo och samlas i. Och förhoppningen är att vi hittar det innan nästa säsong drar igång. Nu har det blivit en hel del tid i bilen till Växjö fram och tillbaka. Nu blir det husjakt och kvalitetstid med familjen avslutar Cam Abbott.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN