Brynässupportrarna hyllade Stefan Liv

I helgen möttes Brynäs och HV71 i en match i Kinnarps Arena. Brynäs vann matchen både på och utanför isen. Flertalet tillresta supportrar valde efter matchen att besöka Stefans grav. ”Ett tiotal Brynäsare samlades för att lägga rosor på graven”, skriver en av supportrarna på Twitter.

Den förre HV71- och Tre Kronor målvakten Stefan Liv omkom tillsammans med sitt ryska lag Lokomotiv Jaroslavl 2011. Stefan Liv var en av totalt 44 människor som omkom när planet störtade på väg till en bortamatch i vitryska Minsk. Efterhelgens match som Brynäs vann så valde ett tiotal Brynässupportrar att besöka Stefans grav med en rosceremoni. Gesten har i efterhand hyllats av flera personer på Twitter.

Sprids på Twitter

Supportrar i flera läger hälsar och tackar Brynäsfansen. ”Så fint gjort så ska äkta supporters bete sig”, ”Snyggt all heder till er”, Fint gjort #respekt är några av de mängder kommentarer som skrivits.Så fint gjort Så ska äkta supporters bete sigFint gjort av er sann supporter till hockey är niFint gjort av er sann supporter till hockey är ni

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN