BRYNÄS: Kaptenen skadad igen – bröt armen

Brynäs lagkapten Anton Rödin är skadedrabbad, innan säsongen tvingades han operera fötterna. Nu har han drabbats av en fraktur på underarmen. Utöver det är ytterligare fem spelare borta på grund av skador.

Gårdagens match mot Skellefteå var dyrköpt för Brynäs. Två av lagets stjärnor, Anton Rödin och Greg Scott skadade sig och riskerar att bli borta en tid. Lagkaptenen Rödin har konstaterats ha brutit underarmen.

”Vi har inga positiva nyheter angående Anton, tyvärr. Han röntgades efter matchen igår och det fastställdes en fraktur på ett underarmsben. Han är nu gipsad. Vi ska prata med specialister för att se om vi ska operera eller inte. Innan vi fått svar därifrån är det svårt att fastställa en tidsram för när han kan vara återhämtad”, skriver Brynäs på sin hemsida.

Hjärnskakning

Utöver skadan på kaptenen åkte stjärnan Greg Scott på en tackling och fick ledas av isen. Här misstänker Brynäs medicinska team att han åkt på en hjärnskakning.

”Vi undersökte honom efter situationen under matchen igår och misstänker en hjärnskakning. Han åkte hem på kvällen och kommer att undersökas mer under eftermiddagen/kvällen idag (söndag). Vi får se vad den undersökningen visar innan vi fastställer en diagnos”, skriver Brynäs.

Utöver dem är John Persson borta ett tag, ska träffa specialist, Emil Molin är borta dag till dag, veteranen Simon Bertilsson har ett par veckor kvar på sin rehabilitering och Samuel Asklöf är borta sedan länge på grund av en axelskada.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

arton − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN