Brynäs kallar tillbaka talangen

Brynäs IF har de tungt på skadefronten. Nu väljer man att kalla tillbaka talangen Jesper Boqvist som huserat på lån hos Timrå i HockeyAllsvenskan.

Brynäs har det tufft på skadefronten. Det gör att man tvingas agera. Nu meddelar klubben att man kallar hem talangen Jesper Boqvist som varit på lån hos Timrå IK i HockeyAllsvenskan.
– Vi hoppas att Jesper fått värdefull erfarenhet av seniorhockey, och utvecklats en del under tiden i Timrå IK. Nu vill vi ha in honom i träning med vårt A-lag där vi hoppas se honom ta ytterligare steg i sin utveckling för att på allvar vara med och utmana om platserna i laget, säger sportchefen Stefan Bengtzén till Brynäs hemsida.

På 19 matcher har Boqvist hunnit med 12 poäng i Timrå-tröjan. Igår gjorde han comeback när Timrå mötte Södertälje och imorgon ansluter han till Brynäs IF.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN

[td_block_4 block_template_id="td_block_template_17" category_id="_related_tag" custom_title="ANDRA LÄSER OCKSÅ" header_color="#383cf7" header_text_color="#ffffff" sort="featured" td_ajax_filter_type="td_taxonomy_ids_filter"]