Brynäs förlänger med trotjänare

Brynäs IF meddelade under måndagskvällen att man förlänger kontraktet med sin trotjänare Johan Alcén. Det nya avtalet gäller till säsongen 2019.

Johan Alcén är född och uppvuxen i Sandviken men har fått sin hockeyfostran i Brynäs organisation. I år gör han sin sjätte säsong i klubben och nu meddelar Brynäs IF på sin officiella hemsida att man förlänger kontraktet med ytterligare två säsonger.

– Johan är en spelare som sällan får några rubriker, men han är en kille som jobbar otroligt hårt och seriöst varje dag, året runt för klubbmärket i Brynäs IF. Han är en omtyckt lagspelare som bidrar med ansvar och respekt både på och utanför isen till laget och klubben. Som sportchef är jag stolt över att ha en sådan spelare med i laget i ytterligare två år framöver, säger sportchefen Stefan Bengtzén till klubbens hemsida.

Förklarar sin kärlek till klubben

Forwarden är mycket nöjd med att parterna har kommit överens och förklarar sin kärlek till Brynäs i pressmeddelandet.
– Med stoltheten jag känner för att få representera en klubb som Brynäs IF kommer också ett stort ansvar, säger Johan Alcén. Att alltid göra sitt bästa, att alltid tävla, att alltid stå upp för lagkamrater och klubben, så som det har varit i generationer i Brynäs IF. Det ska synas när vi spelar vad Brynäs IF står för, och det är viktigt att föra det vidare både inom och utanför klubben.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN