Brynäs förlänger med succéspelare

Jesper Jensen har varit ett stort utropstecken i Brynäs tröja den här säsongen. Nu förlänger klubben kontraktet med ytterligare två säsonger.
– Jag tror att han kan växa in i Brynäströjan ännu mer, säger sportchefen Stefan Bengtzén.

När Brynäs värvade Jesper Jensen från Rögle efter en mindre bra säsong var det många som ställde sig frågande till Stefan Bengtzén. Men som den danske centern har levererat. På 21 matcher har Jensen bidragit med 19 poäng och fina +13 i plus/minus statistiken. Nu väljer Brynäs att förlänga kontraktet med Jensen.

– Det känns givetvis mycket bra att få klart med ”Jeppe” för nästkommande två säsonger. Jag tror att han kan växa in ännu mer i Brynäströjan och kommer på så vis att få en framträdande roll hos oss. Han är en spelskicklig center med ett härligt driv i sin åkning som gör honom till en användbar spelare i både defensiven och offensiven, säger sportchefen i pressmeddelandet.

Den 29-årige danske centern är ännu en i raden av spelare som Brynäs har förlängt kontraktet med. Sedan tidigare har man även tecknat nya kontraktsförlängningar med lagkaptenen Jacob Blomqvist och Johan Alcén, senast igår.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN