Backen förlänger med Brynäs

För något år sedan fick han beskedet att han inte skulle få vara kvar i Brynäs IF. Men nu är det gladare besked. Gävlesonen får förlängt kontrakt och blir kvar till 2020. 

 

Marcus Ersson skulle inte få vara kvar. Men svarade på detta genom att börja storspela och slog sig in i laget på allvar under vårens slutspel. Där Brynäs gick till final men förlorade mot HV71 i den sjunde avgörande finalen.  Nu är backen är klar för två nya år med Brynäs, meddelar klubben på sin hemsida.

– Marcus är en stark och gedigen tvåvägsback som vi tror har många bra år framför sig i Brynäströjan. Det känns mycket bra att kunna förlänga med Marcus som sedan barnsben är fostrad i klubben, säger sportchefen Stefan Bengtzén.

Kvar till 2020

Nu blir den 20-åriga backen kvar i Brynäs fram till 2020. Denna säsongen har det blivit 1+1 på 25 spelade matcher för gävlesonen.

– Jag har spelat ishockey i Brynäs i hela mitt liv och det är här jag vill fortätta spela och utvecklas. Jag har ett stort Brynäshjärta så att få fortsätta spela i Brynäs betyder mycket för mig! Jag ser fram emot att hjälpa laget till framgångar, säger han.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN