Brynäs dras med skadeproblem

Brynäs IF har fått en bra start på säsongen och ligger sexa i en jämn SHL-tabell. Nu kommer dock dystra uppgifter för Brynäs-fansen då Tomas Zaborsky uppges bli borta från spel till efter jul. Sedan tidigare återfinns Jörgen Sundqvist och Sebastian Enterfeldt på skadelistan.

Efter ett tags uppehåll för landslagsspel är det åter dags för SHL att dra igång. Brynäs parkerar för närvarande på sjätteplatsen i ligan och möter på torsdag jumbon Leksand. Glädjande besked för Brynäs är att tidigare skadade backen Elias Fälth är tillbaka i träning och redo för spel.
– Han tränar just nu för fullt och som det ser ut just nu kommer han att vara med i truppen på torsdag när vi möter Leksand, säger Brynäs sportchef Stefan Bengtzén till Brynäs hemsida.

Skadelistan har dock inte blivit mindre då nyförvärvet Tomas Zaborsky har åkte på en axelskada, och forwarden förväntas inte vara tillbaka i spel förrän efter jul.
– Han har problem med en axel och vi räknar inte med honom på ganska länge, tyvärr, förklarar Stefan Bengtzén.

På skadelistan sedan tidigare finns rutinerade backen Jörgen Sundqvist och forwarden Sebastian Enterfeldt. Brynäs ledning hoppas få tillbaka Sundqvist i spel runt februari medan skadan på Enterfeldt är i ett osäkert skede.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN