BOMBEN: Tysk landslagsman klar för Linköping

Under sena kvällen och med endast två timmar kvar till transferfönstret stänger presenterar Linköping den tyske landslagsmannen Marcel Müller.

Marcel Müller kommer närmast från Krefeld Pinguine där han spelat de senaste två säsongerna. Tidigare har den tyske landslagsmannen representerat Modo under säsongen 2012/2013. Nu är han klar för sin andra sejour i svenska ligan.

Nöjd med värvningen

Sportchef Fredrik Emvall är nöjd med att ha knutit till sig Müller och menar att värvningen kan ge laget en extra dimension inför slutspelet.
– Först och främst är Marcel väldigt sugen på att komma hit. Han är en spelare som har en bra skridskoåkning för sin storlek och som spelar ett fysiskt spel blandat med kreativitet. Han känner till svensk hockey sen tidigare då han spelade i MODO för ett par år sedan och har sen dess sett framemot att komma tillbaka till Sverige. Tyngd och bredd i truppen är viktigt i ett kommande SM-slutspel, säger LHC:s General Manager Fredrik Emvall i en kommentar till klubbens hemsida.

Storväxt forward

Marcel Müller är en storväxt forward och väger hela 94 kilo. Under säsongen som gått har han stått för 37 poäng på 43 matcher. Kontraktet med Cluben gäller för resten av säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN