BLOGG: Bästa lösningen för Djurgården?

Hej! Nu är jag på gång igen! Det var ett tag sedan och saknaden efter matcher och gemenskap på Hovet är enorm!

Med abstinens som sprutande om öronen var förhoppningarna stora när jag bänkade mig för att se Djurgårdens match mot Oskarshamn under tisdagkvällen.

Men, det var som vanligt, kan man säga. Början var bra och William Eklund värd att sitta kvar och Axelsson lyckades ju få iväg en smörpassning. Han klarade sig även från visiter i utvisningsbåset. So far so good!

Slitvargarna gjorde sitt yttersta, det kändes med andra ord rätt bra! Men säg den fröjd som varar, utvisningarna förstörde som vanligt och i tredje perioden tog orken slut för Djurgården. Förlust igen!

Sparken eller inte?

Det var när medierna dagen efter SHL-omgången i tisdags började spekulera om vilken av de tre tränarna i bottenlagen som skulle få respass som mina hjärnceller tuggade igång. Och som en blixt från en klar himmel såg jag lösningen för Djurgården.

Ett kan jag säga direkt. Det handlar inte om att slänga ut någon coach från Djurgården eller att fimpa någon sportchef.

Nej, mitt förslag är mycket seriöst, och jag tar stöd av mitt förslag i den erfarenhet jag har av mitt arbete med näringslivet och tränarsyssla. Inte minst mitt brinnande intresse för hockey och Djurgården i synnerhet.

Värt att testa!

På fullt allvar ger jag mitt förslag, ett förslag som i varje fall är värt att fundera på!

”Ta hem Thomas Johansson från Leksand, gör honom till sportchef. Och Joakim Eriksson som skött vd-sysslan med bravur utnämns härmed att sitta kvar på den posten.”

En enkel och i mitt tycke fantastisk lösning.

När det gäller spelet för Djurgården kan bara sägas att man är på gång och i stora stycken ser det hyfsat ut. Men tyvärr visade det sig i tredje perioden att de gamla synderna alltjämt finns kvar! Och då menar jag att spelarna krånglar till det och vänder hemåt, i stället för att enkelt slå ut pucken!

Min rekommendation till tränarstaben är att ta in Fimpen, han har ju visat hur enkelt man kan ta bort en puck – utan att det blir icing!

Lycka till.

Tack för mig! Vi ses på Hovet!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN