Rögles sportchef slutar: – ”Övertygad att Rögle har en bra framtid”

Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson väljer att lämna sitt jobb efter säsongen. Beskedet är ömsesidigt. – Han har svarat för ett mycket bra jobb och med sitt stora engagemang och hjärta hjälpt oss en bra bit på vägen i vårt långsiktiga mål att bli en stabil och etablerad SHL-klubb, säger Rögles ordförande Håkan Eriksson till klubbens hemsida. 

Anders ”Masken” Carlsson tog över som Rögles sportchef 2013 när klubben precis trillat ur SHL och börjat bygga för en återkomst. Hans nuvarande kontrakt går ut efter säsongen men innehåller en option på ett extra år. En option som båda parter valt att inte aktivera.

– ”Masken” tog över som sportchef i Rögle när vi precis trillat ur SHL och uppdraget initialt var att ta oss tillbaka till högsta serien och därefter etablera oss i SHL. Han har svarat för ett mycket bra jobb och med sitt stora engagemang och hjärta hjälpt oss en bra bit på vägen i vårt långsiktiga mål att bli en stabil och etablerad SHL-klubb, säger Rögles ordförande Håkan Eriksson till klubbens hemsida.

”Jag är övertygad om att Rögle BK har en ljus framtid” 

”Masken” själv är nöjd med sin insats i klubben och menar att han lämnar över klubben i goda händer.
– Att vara sportchef är inget 9-5-jobb, det kräver mycket närvaro och tillgänglighet. När jag kom till klubben så var uppdraget att gå upp i högsta serien och därefter etablera oss och där är vi nu. Efter snart fem år i Rögle så känner jag att det är läge för någon ny kraft att ta över och föra klubben vidare. Jag är övertygad om att Rögle BK har en ljus framtid, det finns alla förutsättningar vad gäller den egna verksamheten, stödet från det lokala näringslivet och inte minst supportrarna, säger han till klubbens hemsida.

Rögle kommer nu att inleda processen med att rekrytera en ersättare till Carlsson. Något man hoppas få på plats så snabbt som möjligt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN