BESKEDET: Då är HV-målvakten tillbaka

HV71:s otur med skador fortsätter och under eftermiddagens match mot Linköping så saknades Fredrik Pettersson-Wentzel. Med detta så har HV71 båda sina ordinarie målvakter skadade.

Fredrik Pettersson-Wentzel saknades i dagens match mot Linköping. Ett tufft läge för HV71 som sedan tidigare saknar Linus Söderström. Linus befinner sig fortfarande i USA och det är fortfarande osäkert när han kommer tillbaka till HV71. I värsta fall kan Islanders som äger rättigheterna för Linus välja att behålla honom. Hockeybladet var under eftermiddagen i kontakt med Pettersson-Wentzel som meddelade när han är tillbaka i spel.

Lugnande besked

När Hockeybladet når Fredrik Pettersson-Wentzel under lördagseftermiddagen så är det med lugnande besked för HV-fansen.

-Det rör sig om en underkroppsskada och jag borde kunna vara tillbaka redan nästa vecka Fredrik Pettersson-Wentzel till Hockeybladet.nu

Fredrik Pettersson-Wentzel har i Linus frånvaro fått ta ett stort ansvar och spelat mer matcher än vad som anses optimalt. I tidigare intervju med Hockeybladet sa han då.

 -Jag har sagt det förr också men jag trivs jättebra med att få spela mycket. Men samtidigt så är det såhär också att det inte är optimalt att stå varje match heller. Jag har stått varje match (om man bortser från Karlskrona) sen mitten på november.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN