Berglund ersätter Lundeström i Luleå?

JVM spelas i år i Buffalo med början på annandagen fram till femte januari. I veckan träffaas det svenska laget för att förbereda sig inför turneringen.

JVM står inför dörren och med detta så bantas flera SHL-lag då serien fortsätter som vanligt. En som förvinner till JVM är Luleås Isac Lundeström som väntas få en ledande roll i den svenska truppen. Med detta måste Luleå hitta en ersättare vilket sportchefen Stefan Nilsson kan ha gjort.

Berglund flyttar hem

 

Jonas Berglund som tidigare representerat Luleå Hockey och har 108 spelade matcher med klubben har valt att flytta hem. Familjen har fått tillökning och väljer att flytta hem från Norge och lämnar sin norska klubb Manglerud.

-Allt som är klart är att Jonas flyttar hem till Luleå, men någon klubb är inte klar, säger Berglunds agent, Erik Wallström till MrMadhawk.se

Lösningen för Luleå kan bli den att Berglund hamnar i Piteå i Hockeyettan och Luleå väljer att låna Berglund från klubben. Sen är det upp till Berglund själv att försöka spela sig kvar i klubben tills Lundeström kommer tillbaka från JVM.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN