Bengtsson stannar i HV71 – ”Känns naturligtvis väldigt bra”

Anton Bengtsson är ursprungligen från Nässjö och har spelat i HV71 sedan 2011. Nu står det klart att Jönköping-sonen blir kvar i klubben två säsonger till.
– HV71 och Jönköping ligger mig varmt om hjärtat, säger han till HV:s hemsida.

Efter att ha vuxit upp i Nässjö strax utanför Jönköping blev HV71 ganska tidigt klubbvalet för Anton Bengtsson. Vid 18 års ålder bytte Bengtsson Nässjö mot HV:s juniorlag och så småningom även SHL-spel.

SHL-debuten skedde under säsongen 2012/13, och nu är Bengtsson inne på sin femte raka säsong i Sveriges högsta liga med HV71. Så sent som igår gjorde forwarden två mål i segermatchen mot Malmö, och idag har han skrivit på ett nytt avtal med HV71.
–  Det känns naturligtvis väldigt bra att det är klart med förlängningen. HV71 och Jönköping ligger mig varmt om hjärtat och att få fortsätta spela in för den fantastiska publiken i Kinnarps Arena är en speciell känsla, säger Bengtsson till HV71:s hemsida.

Kontraktet är på två säsonger

Johan Hult, sporcheft i HV71, är mycket nöjd över att Bengtsson valde att förlänga sitt kontrakt.
– Anton är en spelare som varje dag kommer med en inställning om att göra HV71 bättre och en vilja att utvecklas. Han är en bygdens spelare som vi är glada över att förlänga med.

Kontraktslängden är på två säsonger, vilket betyder att fansen kommer att få se Bengtsson minst till våren 2019.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN