Bekräftat: Leksand erbjöd Zackrisson kontrakt

Det har den senaste tiden gått en hel del rykten om att landslagsspelaren Patrik Zackrisson ska ha varit i kontakt med Leksand. Nu bekräftat sambon på sin blogg att kontakt funnits men att en flytt hem till Sverige inte är aktuellt.

Patrik Zackrisson spelar för närvarande i Schweiz och Lugano, men den senaste tiden har han ryktats bort från klubben och en av de intresserade klubbarna är Leksand. Nu bekräftar forwardens sambo Caroline Mårtensson på sin blogg att kontakt med Leksand har funnits.

Bekräftar på sin blogg

Såhär skriver hon på bloggen:
”Hade det erbjudandet kommit om 3 år hade vi nog flyttat men just nu är han inte klar med sin utlandsturné och vill inte komma hem till Sverige. En hockeykarriär är inte så lång och självklart vill man passa på att leva sin dröm så länge det går och det tror vi går lite till. Dom erbjöd mig bästa stallplatserna, jobb, förskola, hus ja allt! Det var där någonstans förälskelsen uppenbarade sig, när en klubb faktiskt inte bara bryr sig om att en hockeyspelare ska prestera utan faktiskt erbjuder familjen det bästa också. Jag blev lite rörd faktiskt. Happy wife, happy life.”, skriver hon bland annat.

Zackrisson lämnade inför säsongen Skellefteå för ett utlandsäventyr. Men säsongen i Schweiz har inte gått som förväntat och 29-åringen har producerat 18 poäng på 32 matcher.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN