BEKRÄFTAT: Här är Holloways klubbval

Klubbar som Djurgården, Brynäs och Skellefteå har nämnts som tänkbara alternativ men nu står det klart var Bud Holloway hamnar, han har varit ett hett debattämne i svensk hockey den senaste veckan sedan det avslöjats att transatlanten återvänder till Sverige och SHL. Klubbar som Djurgården, Brynäs och Skellefteå har nämnts som tänkbara alternativ men nu har 28-årige Holloway bestämt sig. Det blir en återkomst till Västerbotten och Skellefteå, det bekräftar klubben via sin hemsida.

Bud Holloway har inte spelat svensk hockey sedan säsongen 13/14 men nu återvänder han efter att ha lämnat sin ryska KHL-klubb, CSKA Moskva. Nygammal klubbadress blir Skellefteå AIK och forwarden återförenas därmed med spelare som Oscar Möller, Joakim Lindström och Jimmie Ericsson. Kampen om den målglade Holloways underskrift har varit hektisk men nu står det alltså klart att det blir en sejour i Skellefteå igen för den högerfattade forwarden. Holloway gjorde totalt 153 poäng på 163 matcher under senaste tre säsongerna i Skellefteå och nu hoppas klubben på jackpot framåt igen.

Klubbar som Djurgården och Brynäs har nämnts som tänkbara klubbadresser för kanadensaren men det kunde vi tidigare berätta om att så var inte fallet. Holloway har skrivit på ett kontrakt med Skellefteå som sträcker sig över resterande säsong.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN