BEKRÄFTAT: Forwarden stannar två säsonger till

Idag på morgonen meddelar Brynäs att forwarden, Emil Molin, stannar två säsonger till i klubben. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med SHL-klubben.
– Jag kommer att få spela där jag vill spela, här i Brynäs

Forwarden Emil Molin stannar två säsonger till i Brynäs, det meddelade klubben under tisdagsmorgonen.

– Emil ville vara kvar och vi ville absolut ha kvar honom. Efter att han kom hem till oss hade han en riktigt bra säsong och han lyfte vårt powerplay både en och två nivåer till. Det är jättebra att det här är klart nu så att Emil kan få en full sommarträning med oss och kan vara ännu mer förberedd inför nästa säsong. Då tror jag att vi har ännu mer att vänta av honom i spelet fem mot fem och det ska bli jättespännande att se honom den här säsongen, säger Michael Sundlöv, herransvarig i Brynäs till klubbens hemsida.

Klubben i hjärtat

Brynäs är klubben i hjärtat för Emil Molin, som hunnit bli 27 år. Han är uppvuxen med klubben då pappa Ove är en av klubbkinonerna med två SM-guld och 18 säsonger som spelare i klubben. Han har även några år som ledare i Brynäs. Nu är Emil Molin klar för säsong åtta och nio i Gävleklubben.

– Det var sjukt kul att få komma hem och spela här hemma igen förra säsongen, även om det resultatmässigt inte gick så bra. Det känns jätteskönt att få stanna och det ska bli ännu roligare nästa år, säger han och fortsätter:

– Vi har varit på samma bana länge och nu är det skönt att allt är klart. Det känns jättebra och jag kommer att få spela där jag vill spela, här i Brynäs, i två år till. Vi har en härlig grupp och det känns skönt att kunna fokusera på träningen nu.

Följ Brynäs lagbygge inför säsongen 2020/2021.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN