BEKRÄFTAT: Forwarden klar för HV71

Mitt under matchserien mellan Karlskrona och Timrå kunde Hockeybladet avslöja att forwarden Johan Johnsson gjort klart med ny klubbadress. Nu bekräftar HV71 själva övergången på sin hemsida.

Timråforwarden Johan Johnsson som har HV71 som moderklubb flyttade 2015 till Timrå efter han varit utlånad till Mora av HV säsongen innan. Johan Johnsson har i skuggan av Jonathan Dahlén varit en av klubbens främsta spelare. Under säsongen har det blivit 25 poäng på 51 spelade matcher. Vilket lett till ett intresse från SHL-klubbarna. I en artikel publicerad av Hockeypuls.se avslöjade man att både HV71 och Brynäs jagade Johan Johnsson till kommande säsong.

Uppgifterna stämde

I början av april fick Hockeybladet trovärdiga uppgifter om att Johan Johnsson gjort sitt val att flytta hem till moderklubben HV71 igen. -Johan Johnsson är överens med HV71. Han flyttar hem till Jönköping nästa säsong sa en källa till Hockeybladet.

Avslöjandet stämde och HV71 bekräftar nu på sin hemsida att John Johnsson skrivit på för två nya år med klubben.

–Det har hela tiden varit mitt mål att komma tillbaka till HV71. Jag har utvecklats bra under mina år i allsvenskan och fått mycket förtroende. Nu känner jag att jag vill fortsätta min hockeyresa och att få göra det i min moderförening är en dröm jag haft, säger Johan Johnsson till klubbens hemsida.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN