BEKRÄFTAT: Brynäs sparkar målvaktstränaren

Tidigare idag skrev Hockeybladet om att Brynäs skulle sparka målvaktstränaren, något som Sportbladet var först med att rapportera. Nu bekräftar klubben strax innan matchstart mot Djurgården.

Ungefär 20 minuter innan matchstart mot Djurgården bekräftar Brynäs på sin hemsida att de sparkar målvaktstränaren Robin Danielsson. Det var Sportbladet som var först med den uppgiften.

61-åring tar över

Det blir Michael Andreasson som tar över som målvaktstränare i Brynäs. 61-åringen har tidigare jobbat med både sportchefen Michael Sundlöv och huvudtränaren Peter Andersson tidigare.

Rollen som målvaktstränare för herrlaget ersätts av Micce Andreasson. Uppdraget är utformat på ett sätt som gör att målvakternas behov tillgodoses, samtidigt som det är en gynnsam ekonomisk affär som gjort det möjligt för Brynäs IF att genomföra förändringen trots det ansträngda ekonomiska läget under Coronapandemin.

61-åringen har en lång och gedigen karriär bakom sig med uppdrag i AIK, Almtuna, Frölunda, Örebro, HC Lugano och Malmö. Han behöver ingen längre startsträcka då han arbetat med både Peter Andersson och Michael Sundlöv i tidigare uppdrag”, skriver klubben på sin hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN