Bekräftat: Anders Lindbäck ansluter till Rögle BK

Rögle BK ligger sist i SHL och har haft en tung säsong halvägs in i serien. I ett försök att åtgärda problemet plockar man nu in Anders Lindbäck.

Sportchefen Anders ”Masken” Carlsson gör vad han kan för att få Rögle att klättra i SHL. Under sena Onsdagskvällen bekräftar Röge BK på sin hemsida att man gjort klart med den NHL-meriterade målvakten Anders Lindbäck.

Inledde i Nordamerika

Den 28 år gamla målvakten inledde i Nordamerika där han försökte ta en plats i NHL, dock utan att lyckas. Först provade han lyckan hos New Jersey Devils för att sedan spela några matcher med Los Angeles Kings farmarlag, utan något NHL-resultat.

Både Anders Carlsson och Anders Lindbäck är nöjda över situationen.

– Bilden jag fått är att Rögle är ett ganska ungt och lovande lag men som haft otur med mycket skador. Jag tror jag kan bidra en del och jag ser verkligen fram emot att få spela med Rögle och hjälpa dem resten av säsongen, säger Lindbäck till Rögles hemsida.

– När chansen dök upp om att få hit Anders Lindbäck, som är en av landets absolut bästa målvakter såg vi en möjlighet att stärka upp laget inför andra halvan av serien.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN