BAKSLAGET FÖR HV-STJÄRNAN – Så länge blir han borta

HV71 är skadedrabbat och mot Skellefteå spelade laget endast med fem backar. Senast mot Brynäs så var oturen framme igen då både Robin Figren och Topi Jaakola fick kliva av isen. Och enligt Andreas Frostemark så missar båda matchen mot Örebro.

I andra perioden i matchen mot Brynäs klev Robin Figren av isen. Figren kom inte tillbaka till spel och efter matchen gav sjukgymnast Andreas Frostemark trotsallt dock lugnande besked.

-Det är en lättare muskelskada och det är sannolikt att han kan spela på tisdag. Sen kan det vara mer än så, men det ska inte vara någon större fara, säger Frostemark.

I den tredje perioden ramlade finska backen Topi Jaakola i en duell och hade problem att ta sig av isen. Han gjorde sen ett försök att spela men fick kliva av ganska omgående för att ta sig ner till omklädningsrummet. Andreas Frostemark säger att det rör sig om en skada på nedre delen av kroppen, men vill inte specificera var.

Borta i 14 dagar

Varken Robin Figren eller Topi Jaakola var med under dagens träning och räknas heller inte vara tillbaka till morgondagens match mot Örebro. Däremot så är Christoffer Persson tillbaka efter att ha missat ett par matcher.

– Jaakola såg ändå rätt bra ut men blir sannolikt borta 14 dagar. Robin Figren är tveksam till spel mot Örebro, meddelar klubbens sjukgymnast Andreas Frostemark till jp.se

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN