Backen tillbaka i Malmö till eftermiddagens match

I eftermiddag ställs Malmö mot Linköping på bortais. Noterbart i Skånelagets laguppställning är att Malmö tar tillbaka en utlånad back från Pantern till matchen.

Klockan 15:15 släpps pucken när tabelltian Linköping tar emot tabellåttan Malmö i Saab Arena. För en liten stund sedan släpptes de officiella laguppställningarna till matchen och noterbart är att Linus Cronholm, som varit utlånad från Malmö till Pantern under säsongen, är tillbaka i Malmödressen i eftermiddag. Den 18-årige backen spelade så sent som igår match med Pantern när det blev seger mot Vita Hästen med 0-3 på bortais. Anledningen till att Cronholm är tillbaka i Malmödressen är troligtvis att Carl-Johan Lerby, enligt Malmös twitterkonto, är sjuk och missar matchen.

I Linköping är Anton Karlsson, Johan Södergran, Alexander Karlsson och Mattias Bäckman inte med i laguppställningen. För Malmös del är som tidigare nämnt Carl-Johan Lerby inte med. Dessutom spelar inte Marcus Sylvegård och Lars Bryggman. Inte heller målvakten Cristopher Nihlstorp finns med i dagens match.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN