Brynäsbacken redo för comeback

I kvällens SHL-omgång gör Simon Bertilsson comeback efter en längre tids frånvaro.
– Känns jättekul, jag är glad för att komma tillbaka nu i just detta skede av säsongen.

Efter en längre tids skadefrånvaro kan idag Brynäsbacken Simon Bertilsson åter beträda isen för SHL-spel. Den skadeförföljda backen har under senaste tiden specialtränat för att komma tillbaka i matchform och är med i Brynäs lag som ikväll ställs emot Djurgården på bortaplan.
– Känns jättekul, jag är glad för att komma tillbaka nu i just detta skede av säsongen, jag tycker att det är som roligast nu och att få plocka fram en tuffare spelstil när det går närmare slutspel och slutstriderna. Det är fortfarande många poäng att plocka, och det är nu det tätnar mellan tabell-placeringarna, säger Simon Bertilsson till Brynäs hemsida.

Bildar backpar med Gunderson

Simon som under kalenderåret 2017 endast hunnit med två byten i hemmamatchen mot Färjestad den 5 januari kommer inte få en försiktig matchas in av coachen Thomas ”Bulan” Berglund. Han kommer under kvällens match gå in i backpar med storstjärnan Ryan Gunderson.
– Ryan och jag, vi har ju spelat länge med varandra och vi känner varandra väl. Nu ska det bli roligt att gå tillbaka ut på isen och att jag då dessutom ska få spela med Ryan känns ju bara jättekul.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN