Backen kan återvända till Djurgården

Marcus Högström lämnade Djurgården efter succésäsongen ifjol. Ny klubbadress blev Spartak Moskva i KHL. Men efter bara 3 månader i klubben får han lämna.
– Laget har haft de tungt. De ligger på samma plats som ifjol och precis som i Sverige krävs det mycket av importerna, och Marcus har inte gjort de här poängen, säger agenten Lennart Högström till Hockeybladet.nu

Backen lämnade Djurgården efter en mycket bra fjolårssäsong i SHL. Han valde Ryssland och KHL där han inte fått det att lossna. Nu meddelar hans klubb Spartak Moskva att man går skilda vägar med Högström.
– Han har inte fått det att lossna. Han har tappat självförtroende gällande målskyttet. Eftersom laget hade de tungt valde de att göra några förändringar, så det är inga konstigheter. Det är så hockeyn fungerar.

Enligt uppgifter till Hockeybladet.nu är DIF intresserade av den hårdskjutande backen. Men agenten dementerar att någon klubb hört av sig ännu.
– Han är inte aktuell, ännu. Men det är klart att det borde vara logiskt att han kopplas ihop med Djurgården med tanke på hans historia i klubben. Han har ju lägenhet i Stockholm också, men ingenting är givet.

Men du kan dementera att ingen klubb hört av sig?
– Ja, vi har inte hunnit ännu. Detta hände för fyra timmar sen. Nu ska vi börja och leta ny klubbadress. Han har ju valet att stanna kvar i Ryssland också, men det tror jag inte blir aktuellt. Vi får se vad som händer, dörren står öppen för allt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN