Backen förlänger med Karlskrona

Karlskrona har gjort klart med sin första kontraktsförlängning. Backen Henrik Nilsson har skrivit på för två nya år med sitt Karlskrona. 

 

Henrik Nilsson kom till Karlskrona HK inför säsongen 14/15 och var med i det lag som tog laget upp i SHL. Denna säsong har det hunnit bli åtta poäng på 34 spelade matcher. Nu är han och Karlskrona överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig över två år. Sportchef Patric Larsson säger såhär om förläningen av Henke Nilsson till Karlskrona HK:s hemsida.

-Henke är en laglojal spelare som kommer till jobbet varje dag och gör det han ska. Jag tycker att han har tagit stora kliv i sin utveckling, inte minst när det gäller hans offensiva kvaliteter. Där tror jag dessutom att det finns mer att plocka ut. Det känns härligt att ha Henke kvar i laget.

Trivs i klubben och i staden

Henrik Nilsson blir därmed Karlskronas första kontaktsförlängning och enligt Henrik själv så var det aldrig några tvivel om att skriva på för klubben. Och att få stanna i staden som har blivit som ett ”hem” för honom.

-Det känns jättekul och har varit ett mål under hela säsongen att kunna förlänga med klubben. Jag trivs jättebra och känner att jag hela tiden utvecklas så jag har inget behov av att flytta. KHK och Karlskrona har ju blivit ”hemma” för mig nu. Jag trivs i stan och med allt. Vi har fantastiska fans. Jag har definitivt fått ett stort klubbhjärta under min tid i klubben

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN