Back på besök i Örebro: ”Det vet inte jag någonting om”

Backen Daniel Sondell spelar till vardags i HC Lugano i Schweiz. Nu uppger MrMadhawk.se att backen ska ha varit på besök i Örebro under veckan.
– Det vet inte jag någonting om. Jag har suttit i möte med sportgrupp och haft mycket med media, säger klubbens General Manager, Pontus Gustafsson till bloggen

Den tidigare Örebro-backen spelar till vardags i Schweiz och HC Lugano, men avsaknaden av speltid innebär att backen kan vara på väg bort från klubben. Nu uppger bloggaren MrMadhawk.se att backen ska ha varit på besök i Örebro i veckan.
– Som det känns så kommer han inte vara kvar. De har sex importer och bara fyra stycken får spela, säger Sondells agent, Johan Finnström till bloggen.

Sondell har på grund av skatteskäl inte möjlighet att ta något jobb i Sverige förrän efter nyår. Därför kan det dröja innan en övergång blir aktuell. Men Örebros general manager, Pontus Gustafsson hyllar 32-åringen som gjort 5 poäng på 8 matcher den innevarande säsongen.
Pontus Gustafsson hyllar också backen:
– Han gjorde det väldigt bra sist han var här. Och det gav honom också ett bra kontrakt nere i Schweiz. En duktig spelare, säger Gustafsson.

Hans agent meddelar också att man just nu inte förhandlar med Örebro, samt att han inte vet om att Sondell varit på plats i staden under dagen.
– Det vet jag ingenting om. Jag förhandlar inte med någon klubb om Daniel Sondell just nu, säger Finnström

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN