Back får lämna Leksand: ”Har aviserat att han vill lämna”

Leksand har det tungt i SHL och ligger näst sist i tabellen. Under måndagsförmiddagen meddelade klubben att man bryter kontraktet i förväg med en av sina stjärnvärvningar inför säsongen, Nichlas Torp.

Nichlas Torp hämtades från degraderade Modo inför säsongen och sågs som en nyckelspelare i nykomlingen Leksand. Nu lämnar han klubben i förväg.
-Nichlas har aviserat att han vill lämna, då han inte är nöjd med sin speltid hos oss. Vi kan inte erbjuda honom mer speltid just nu, och vill inte heller stå i vägen för hans önskan om att gå vidare till en ny uppdragsgivare, säger sportrådets Fredrik Jax till Leksands officiella hemsida. 

Kontraktet bryts med omedelbar verkan

Under sin tid i Leksand har Torp hunnit med att göra 28 matcher. På dessa matcher har det blivit noll poäng och minus nio i plus/minus statistiken. Kontraktet bryts med omedelbar verkan.
-Jag vill passa på att tacka Nichlas Torp för sin tid hos oss i föreningen, och önska honom lycka till i sin nya klubb, säger Fredrik Jax.

Inte fått den speltid han önskar

Den hårt spelande backen har tidigare representerat HV71, Timrå och Modo. Under sin tid i Modo var Torp landslagsspelare och en av lagets nyckelspelare. I Leksand har 27-åringen inte fått den speltid han önskar och därmed lämnar han klubben i förtid.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN