AVSLÖJAR: Två SHL-klubbar jagar succésvensk

Den svenske centern går riktigt bra i norska ligan. Nu kan Hockeybladet avslöja att hans framfart skapat intresse i SHL för den 24-årige svensken, två klubbar jagar honom.
– Två SHL-klubbar kommer att åka och titta på honom inom kort, säger Christian Sjögren till Hockeybladet.

Centern Daniel Öhrn gör succé i norska GET-Ligaen och hans Sparta Sarpsborg tog sig som sista lag till slutspel. Under säsongen gjorde Öhrn 41 poäng på 38 matcher. I slutspelet håller laget på att skrälla i kvartsfinalen, man leder med 2–1 i matcher mot tredjeseedade Storhamar. På de tre första matchen i slutspelet har Öhrn gjort två mål, det andra avgjorde den första kvartsfinalen, och två assist. Matchserien går vidare imorgon fredag.

SHL-klubbar jagar honom

Örhn är hockeyfostrad i Timrå där han spelat hockey hela sitt liv fram till den här säsongen, då flyttade han till GET-Ligaen i Norge där han gjort succé. Han har tidigare spelat 27 SHL-matcher för Timrå och efter en ettårig sejour är han på väg tillbaka till Sverige och SHL, något som hans agent bekräftar för Hockeybladet.

– Daniel går bra i Norge, det finns ett klart intresse för honom i Sverige. Två SHL-klubbar kommer att åka och titta på honom inom kort, säger Christian Sjögren till Hockeybladet.

Vilka klubbar det gäller vill inte Sjögren avslöja.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN