Avslöjar: Leksand intresserade av Arlbrandt – senaste nytt om Ritola

Mattias Ritola kan skriva på för Leksand vilken dag som helst. Samtidigt bekräftar Leksand att de är intresserade av HV71:s Pär Arlbrandt.
– Jag såg nyss att HV petar honom, säger Christer Siik, till Hockeybladet.

Leksand är på väg att skriva kontrakt med fowarden Mattias Ritola inom ett par dagar. Mycket tack vare supportrarnas swishaktion som under gårdagen samlade in 135 000 kronor.

– Det är helt fantastiskt vilka supportrar vi har. Jag blir enormt rörd över deras stöd och krafttag föreningen, säger Christer Siik, mediakontakt i Leksands sportråd till Hockeybladet.

Nu gäller det att säkra upp forwarden Mattias Ritola och det finns inga som helst hinder för Ritolas senaste svenska klubb, Skellefteå, att Leksand kontrakterar honom.

– Vi är helt överens med Skellefteå, det stämmer det som stått i media. Det finns inget som hindrar att vi kontrakterar honom, säger Siik.

När Hockeybladet var i kontakt med Christer Siik senast trodde han att det kunde handla om upp tiil två veckor innan ett kontrakt med Ritola kunde signeras. Något som tack vare swishaktionen gör att det kan gå mycket snabbare.

– Det handlar om dagar nu. Vi behöver komma överens snabbt för att det ska bli något med Ritola. Vi har andra alternativ också.

Arlbrandt en intressant spelare

Idag meddelade HV71 att de lämnar stjärnan Pär Arlbrandt hemma, petad. Något som Leksands sportråd har fått upp ögonen flör.

– Jag såg det alldeles nyss att HV petar honom. Det är helt klart en intressant spelare för oss. Samtidigt måste vi se om han passar in i laget. Men han är helt klart intressant, säger Siik.

Leksand letar både backar och forwards för att stärka truppen mot slutet av säsongen.

– Det gäller att hitta spelare med rätt karaktär för att vi ska fundera på att värva dem.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN