Avslöjar: Kabanov drömmer att få spela i DIF

Svenskbekante forwarden Kirill Kabanov är klubblös. Nu vill ryssen spela i SHL och drömmen är att få komma till Stockholm och få spela i Djurgården.

– Jag tror att Djurgården skulle passa mig bra, säger Kabanov till Hockeybladet.

Kirill Kabanov gjorde sig känd för den svenska hockeypubliken när han spelade i Modo säsongen 2013/14. Året efter tog han silver med Skellefteå och då stod han för 29 poäng på 43 matcher. Efter vistelsen i Skellefteå sökte ryssen lyckan i KHL och Salavat Yulaev Ufa, där han floppade. På två säsonger har det bara blivit 13 KHL-matcher och nu hoppas han att Djurgårdens sportchef ska ringa.

– Jag vill spela i Djurgården och jag hoppas att (Jocke) Eriksson ringer mig med ett erbjudande, säger Kirill Kabanov till Hockeybladet.

Kabanov tror på Djurgården

För tillfället tränar Kabanov och han längtar efter att få spela matcher. Han hoppas att formen är på väg och han har lyckats i Sverige tidigare.

– Jag tror att Djurgården skulle passa mig bra. De var på väg att ge mig ett erbjudande tidigare, men det kom aldrig. Jag hoppas att de ringer mig snart, säger han.

Kabanov vill helst spela i Sverige och även om Djurgården står överst på önskelistan så är han öppen även för andra klubbar.

– Bara jag får spela matcher igen blir jag glad.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN