Även Linköping stänger arenan direkt

Linköping blir fjärde klubb att meddela att de stänger arenan för publik redan innan regeringens datum för striktare restriktioner. Linköping stänger från och med nu till och med 22 december.

LHC stänger Saab Arena för publik i både SHL och SDHL och det gör de med omedelbar verkan. De inväntar inte regeringens datum, 24 november, utan beslutet gäller från och med idag.

”Linköping Hockey Club kommer i och med detta genomgå ytterligare prövningar. Vi kommer att fortsätta kämpa på och vi hoppas att våra samarbetspartners och supportrar som själva har drabbats hårt kommer göra detsamma.

Det stöd som vi just nu upplever från supportrar och samarbetspartner är beundransvärt och något som vi är mäkta stolta över. Det ger oss en stark tro på att vi kommer att ta oss igenom pandemin tillsammans.

Med bakgrund av rådande världsläge har LHC:s ledningsgrupp fattat beslut om att från och med idag stänga arenan för publik på läktarna samt restaurangbesökare i samband med match till och med den 22:e december. TILLSAMMANS tar vi ansvar för att minska smittspridningen i vår stad, region och i vårt land”, skriver de på sin hemsida.

Övriga klubbar som meddelat att de stänger ner är Oskarshamn, Frölunda och Luleå.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN