Efter alla rykten – återvänder till SHL och tidigare klubben

0
493
Foto: Bildbyrån

Dick Axelsson har varit en stor snackis under årets silly season. Rykten har placerat honom i alla möjliga klubbar i SHL. Under dagen presenterade hans tidigare klubb, Färjestad honom som ett nyförvärv till nästa säsong. 

Han har omgetts av ständiga rykten, men nu är den 29-årige forwarden Dick Axelsson är klar för spel i SHL nästa säsong. Under onsdagsförmiddagen presenterade Färjestad den tekniske forwarden, Dick Axelsson.
– Vi vet att Dick är en hockeyspelare av rang och det känns väldigt spännande, säger avgående sportchefen Håkan Loob i ett pressmeddelande.

Varit i Schweiz ett antal år

Axelsson kommer närmast från en sejour i Schweiz och HC Davos. Den senaste säsongen gjorde forwarden endast åtta matcher på grund av en skada. Men enligt honom själv är han fullt återställd och ser fram emot spel i Karlstad, ännu en gång.
– Det ska bli spännande att få spela i Färjestad igen. Har många fina minnen härifrån, säger Dick Axelsson i pressmeddelandet.

Återvänder till Karlstad efter rykten

Den Stockholmsfödde forwarden har ett förflutet i Färjestad, men har också representerat tre andra klubbar i SHL, däribland, Djurgården, Modo och Frölunda. Kontraktet med Axelsson är skrivet över 1+1 år.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.