Assisterande tränare i FBK: ”Vi gör en bra bortamatch”

Igår spelades det första matchen av helgens back to back-möte mellan Djurgården och Färjestad. Trots att Färjestad förlorade den matchen så är assisterande tränare Anders Karlsson nöjd med lagets bortamatch.
– Vi gör en bra bortamatch. Hade vi varit mer effektiva hade vi vunnit, säger han till Hockeybladet.

Det var en stämningsmässigt fantastisk match på Hovet under fredagskvällen. Ett nästintill slutsålt Hovet skapade en atmosfär värt att ta med sig hem. Det var hemmalaget Djurgården som drog det längsta strået och tog med sig alla tre poäng mot Färjestad. Assisterande tränaren i Färjestad ser det ljusa i förlusten.
Vi gör en bra bortamatch mot Djurgården, vi vinner skotten samt puckinnehavet. En bättre effektivitet gör att vi vinner, säger Karlsson.  

I eftermiddag väntar det andra mötet lagen emellan och assisterande tränare i FBK ser inget problem med den matchen.
Självklart finns det saker att jobba på, men vi kommer inte göra någon större förändring i kedjorna. Som jag nämnde tidigare så tycker jag att vi gör en bra match, tar vi med oss samma spel ska det kunna gå bra, tillägger han.

Det är nu Djurgårdens tur att åka till Karlstad och försöka stå för en liknande bedrift som igår. Som bekant är Färjestad på bortaplan inte en lätt uppgift för någon men assisterande tränare Stefan Nyman i Djurgården tar med sig gårdagens match.
– Vi gör en bra match stundtals i alla fall, framförallt i första perioden. Vi la grund för vår seger redan i den första. Det gäller att vi genomför samma resa idag, komma ut på liknande sätt och göra en lika bra match, säger Nyman till Hockeybladet.

– Det kommer ske lite småjusteringar i laget men det gäller att vi genomför samma resa idag, komma ut på liknande sätt och göra en lika bra match, fortsätter han.

15:15 är det nedsläpp i matchen Färjestad-Djurgården och vi kan vänta oss se en lika fartfylld sexpoängsmatch idag som vi fick se igår.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN