Home Klubbar HV71 Arlbrandt fortfarande i frysboxen – är med på bänken

Arlbrandt fortfarande i frysboxen – är med på bänken

0

När tredjeplacerade HV71 besöker fyran Skellefteå, på samma poäng är det två formstaka lag som gör upp i Skellefteå Kraft Arena på tisdagskvällen. HV-stjärnan Pär Arlbrandt är fortfarande i frysboxen.
– Pär Arlbrandt startar som extraforward, säger Stephan Lundh.

Det är två av de mest formstarka lagen i SHL som gör upp i kväll när Skellefteå, sex raka segrar, och HV71, fem raka segrar, möts. En svit kommer att brytas när matchen är slut, frågan är vilka som får sviten bruten.

Både HV71 och Skellefteå är spelande lag och det brukar bli underhållande matcher mellan lagen. Det brukar också bli målrika matcher mellan lagen, även om den senaste slutade med 1-0 till Skellefteå efter straffar. HV71:s assisterande tränare Stephan ”Lillis” Lundh, tror på en underhållande match.

– Ett roligt möte och en stor utmaning. De har liksom vi spelat bra de sista fem matcherna så det är två lag som kommer med bra självförtroende och jag räknar med en bra hockeymatch, säger han till HV71:s hemsida.

Arlbrandt fortfarande i frysboxen

HV71 dras med ett par tunga skador, backen Dylan Reese har fått ett rejält bakslag i sin ryggrehabilitering. Även forwarden Kevin Stenlund är borta från smålänningarna. Trots skadan på Stenlund kommer inte Pär Arlbrandt till spel som ordinarie spelare.

– Dylan Reese saknas fortfarande liksom Kevin Stenlund som har en fotskada. Däremot går Lias Andersson in som ordinarie forward igen och Pär Arlbrandt startar som extraforward, säger Lundh.

Skellefteåbacken Emil Djuse är imponerade av HV71:s utveckling från förra året. Han tror på en tuff match mot Jönköpingslaget.

– HV71 har tagit steg från förra säsongen tycker jag, dom åker mer skridskor och ser mer rappa ut i år. Det kommer absolut att bli tufft. Men vi är helt klart redo för det också, säger backen Emil Djuse till klubbens hemsida.

Matchen spelas klockan 19.00 i Skellefteå Kraft Arena och visas på Cmore.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.