Anton Hedman återvänder till Luleå

När Anton Hedman bröt kontraktet med Färjestad spekulerades det friskt om att Hedman skulle hamna i Djurgården. Nu står det klart att Hedman återvänder till Luleå efter ett år i Värmland. Hedman har skrivit på för hela fyra år med Luleå.

Hedman har tidigare spelat två säsonger i Luleå, klubben han nu återvänder till efter ett år i Färjestad. Luleås sportchef Lars ”Osten” Bergström är nöjd med värvningen.

– Vi trivdes bra med Anton när han var här tidigare och uppenbart trivdes han med både oss och staden. Därför kändes det bra att vi kunde enas om ett längre kontrakt med en superkille som har det mesta för att kunna spela en modern och vinnande ishockey, säger han till Luleå Hockeys webb-TV.

Även Hedman är nöjd med fyraårskontraktet.

– Det känns jätteinspirerande att återvända till Luleå igen. Både jag och min sambo trivdes väldigt bra uppe i Norrbotten och har sett tillbaka på de två åren som väldigt roliga och bra i våra liv. Så när chansen dök upp att både flytta tillbaka och skriva ett längre kontrakt med Luleå Hockey så tvekade vi aldrig, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN