Ångestkval för Leksand och Malmö

Vägen låg öppen för succé för både Leksand och Malmö. Ena laget till slutspel och andra laget skulle leka sig till SHL och två chanser skulle man få. Med facit i hand blev det raka motsatsen och nu möts Leksand och Malmö i ett ångestkval.

Det var i år som Leksand skulle gå till slutspel och börja bygga för att vinna SM-Guld till 100-årsjubileet 2019. Nu riskerar man att åka ur och får rikta in sig på att ta sig tillbaka innan 2019.

Det var i år som vägen låg öppen och säsongsplaneringen med HockeyAllsvenska finalen och ett Direktkval för förloraren mot ett HockeyAllsvenskt låg öppen för Malmö. Nu riskerar man att inte gå upp och det kommer bli allt svårare att ta sig upp i SHL.

I eftermiddag startar den mest svårtippade Direktkvalserien, Hockeybladets läsare har hittills tippat till Malmös fördel med drygt 51 procent av rösterna.

Det lag som snabbast får ordning på nerverna kommer att gå segrande ur sjumatchersserien.

Leksand tar till psykologi för både laget och publiken genom att spela i den klassiska vita hemmatröjan istället för den blåa men spelat i under säsongen.

Matchen visas direkt på TV10 med start klockan 16.00, sändningen startar 15.30.

Att tänka på
Malmö spelade tävlingsmatch så sent som i fredags, Leksand har inte spelat match på tio dagar. Hur påverkar det matchens utgång?

Tips: 4-2

Serien: 4-2 till Leksand

[yop_poll id=”17″]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN