Anders Lindbäck: ”Vi kan inte bjuda bort poäng”

Anders Lindbäck var en av nyckelpersonerna i matchen mellan Rögle och Brynäs. Trots 30 räddade skott lyckades Rögle inte vinna inför ett fullsatt Lindab Arena.
– Jag tycker vi spelar jättedåligt i sista perioden. Vi slutar åka skridskor och tappar pucken lite här och var. Det är surt, säger Anders Lindbäck till Hockeybladet.nu

Rögle tog emot Brynäs hemma i Lindab Arena under mellandagarna och målvakten Anders Lindbäck gjorde sin andra match för sin nya klubb, Rögle. Lindbäck stod för en fulländad insats och räddade Rögle flera gånger om. Trots det blev det förlust inför ett fullsatt Lindab Arena.
– Det var jättekul, det var bra stämning. Det är grymt roligt att spela inför sådana fans, säger han.

1-2 målet kom till efter en tilltrasslad situation där Rögle tappade pucken i egen zon och han medger att han inte riktigt vart beredd när Lindblom vispade in pucken bakom honom.
– Ja, det var ju en konstig situation. Jag tyckte vår back hade kontroll på pucken. Jag var väll inte riktigt beredd på att han skulle tappa den på det viset.

Rögle förlorade mot Brynäs återigen och det var årets tredje förlust mot Gävleiterna. Man slarvade bort matchen i den tredje perioden och förlorade tre poäng.
– Vi får inte ge bort matcher såhär, vi kan inte bjuda bort poäng. Då blir det tufft, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN