Home Klubbar Frölunda Lindström: ”Alltid bra hockey mot Frölunda”

Lindström: ”Alltid bra hockey mot Frölunda”

0

Skellefteå tar ikväll emot Frölunda i en match där tre poäng är av oerhörd vikt för båda lagen. Joakim Lindström i Skellefteå vet vad som krävs.
– Spelar vi på topp slår vi dem, säger han till Hockeybladet. 

Tabellsexan Skellefteå tar ikväll emot tabelltvåan Frölunda i en repris på fjolårets SM-final. Skellefteå strider för att behålla sin direktplats till kvartsfinalen och Frölunda måste ta tre poäng samtidigt som Växjö förlorar ifall man vill ha en chans på seriesegern och samtidigt hålla jagande lag bakom sig.

Skellefteås Joakim Lindström ser fram emot matchen.
– Känslan är bra! Jag räknar med en kul match mellan två bra lag, säger han till Hockeybladet.

Betyder det något att det är en finalrepris? Någon extra prestige?
– Ja då, men jag tycker att Skellefteå mot Frölunda varit ett bra möte under flera års tid. Det brukar bli bra och sevärd hockey.

Risk för åttondelsfinal

Skulle Skellefteå förlora ikväll samtidigt som Färjestad slår Malmö så trillar de ner under kvartsfinalstrecket. Formen för västerbottningarna har vacklat fram och tillbaka under en lång tid och satt dem inför en tuff avslutning på grundserien.
– Det har varit lite upp och ner på slutet. Vi har blandat bra insatser med mindre bra insatser, så det är svårt att säga exakt var vi står.

Han och hans lag är också medvetna om tabellsituationen och vikten av poängen.
– Vi fokuserar alltid främst på våra matcher men vi vet givetvis att det är extra viktigt för oss nu att hålla undan för FBK. Samtidigt har vi chans att klättra någon placering så det är vårt största fokus.

Matchen börjar 19:00 och spelas i Skellefteå Kraft Arena.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.