All press ligger på Västerås

Match tre mellan Västerås och Rögle om den åtråvärda SHL-platsen och all press ligger på VIK. Rögle kan spela avslappnat och helt utan press, om de nu inte sätter för mycket press på sig själva eller ser platsen i SHL som klar.

Västerås hade chansen, ingen trodde att Karlskrona skulle slå dem i bäst av fem. Det knöt sig ordentligt för västmanlänningarna och man tvingas nu spela en matchserie till, nu i bäst av sju. Ingen trodde att Rögle skulle rå på Västerås i bäst av sju, nu har de 2-0 i matcher och har redan kopplat greppet om SHL-platsen. Kan Västerås ta sig ur greppet likt Houdini, eller blir det alldeles för svårt? För Västerås är det nästan vinna eller försvinna ikväll, det lär bli megasvårt om Rögle tar med sig 3-0 i matcher hem till Ängelholm.

Rögle är sin egen värsta fiende, klarar man att stå emot sina egna tankar om att nästan vara klar för avancemang. Klarar man av att återigen skrälla sig till den högsta ligan och vara det Skånelag som tar sig upp i SHL, när alla förväntar sig att det laget ska vara Malmö. Kanske rent av att det blir två lag från Skåne i SHL nästa år, vem hade räknat med det?

Nu vaknar Västerås, de kanske trodde att det skulle vara för lätt att ta Rögle?

Tips: Västerås vinner med 5-2.

[yop_poll id=”15″]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN