AHL-trio aktuell för spel i SHL

Det har spekulerats tidigare. Nu kommer det allt närmre att en trio med AHL-spelare kan vara på väg till Sverige när Calder Cup går mot sitt slut.

Under natten som var hände en del saker i AHL-slutspelet Calder Cup. San José Barracuda slog ut San Diego Gulls med 4-1 i matcher och  mellan Grand Rapids Griffins och Chicago Wolfes var siffrorna de samma. Nu kan spelare från de aktuella lagen vara på väg till Sverige enligt MrMadhawk

Kan vända hem från AHL

Spelarna i fråga är San Diegos Max Görtz och Nick Sörensen samt Chicago Wolves Morgan Ellis. Görtz har sedan tidigare representerat både Färjestad och senast Frölunda i SHL samtidigt som Sörensen representerat Linköping efter bland annat ett junioräventyr på andra sidan Atlanten. Spelare nummer tre, Morgan Ellis, är assisterande lagkapten i AHL och har tidigare gjort tre NHL-matcher. Nästa anhalt kan alltså bli Sverige.

Öppnar för återkomst

En fjärde spelare som ryktats till SHL under veckan och även öppnat för det är Joakim Ryan.

– Min agent sa till mig för ungefär en månad sedan att Malmö varit i kontakt med honom, sade han.

– Om jag ska spela i Sverige, så skulle det vara väldigt roligt att spela för Redhawks igen. Jag har roliga minnen från klubben som barn och jag vet om att de är intresserade, men jag vill spela så högt som möjligt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN