Agenten: ”Han kan mer eller mindre välja förening”

0
1266
Foto: Bildbyrån

Efter SM-guldet stod det klart att åtta spelare får lämna HV71. En av dem är centern och tidigare lagkaptenen Ted Brithén. Han har ryktats till både Rögle och Färjestad, men är enligt agenten av intresse för de flesta lagen i SHL.

Här om dagen publicerade Nya Wermlandstidningen uppgifter om att samtal förs mellan Färjestads sportchef, Peter Jakobsson, och agenten Gunnar Svensson angående tidigare HV-kaptenen Ted Brithén.
– FBK vet att han är disponibel. Jag och Peter har pratat om Ted men det har inte gått så långt som till förhandlingar än. Det här får växa fram. Ted har inte bråttom. Vi har ingen deadline, sa Gunnar Svensson till NWT då.

”Kan välja fritt”

När Hockeybladet når agenten några dagar senare finns det inget nytt att tillägga. Det enda som återbekräftas är att samtal förs, men inga förhandlingar har påbörjats.
– Färjestad har anmält sitt intresse, men längre än så har vi inte kommit. Ted är i det läget att han mer eller mindre kan välja fritt kring vilken förening han vill spela i, säger Gunnar Svensson.

Nobbat Luleå

Han ska, enligt uppgifter till NSD, redan ha tackat Nej till ett bud från Luleå. Något han alltså inte gjort till FBK, ännu. Ted Brithén själv vill dock heller inte diskutera saken närmare. På frågan om ifall Färjestad vore ett intressant alternativ väljer han att hålla låg profil.
– Det får du ta med min agent. I nuläget försöker jag koppla av från allt sånt. Jag är på semester, säger han till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.