AGENTEN: ”Allt är lugnt med Djurgården”

Under sina två år i Djurgården har Calle Ridderwall varit lagkapten. En period som startade jobbigt både för laget och Calle själv. Men laget har stått för en fin utveckling och tog sig ända till semifinal under säsongen. Nu väljer lagkaptenen att lämna Djurgården.
-Allt lugnt med Djurgården, finns inga konstigheter alls, säger agenten till Hockeybladet.

Calle Ridderwall lämnar Djurgården efter två år där han bland annat varit lagkapten. Sedan Calle kom tillbaka till Djurgården har det hunnit bli 17 mål och 34 poäng. Nu väljer han att lämna Djurgården och enligt agenten så är beslutet taget och Djurgården är förstående över detta.

-Beslutet är taget och det är inga konstigheter med detta. Allt är lugnt med Djurgården och detta är vad Calle ville. Vilken klubb det är kommer offentliggöras inom en väldigt snar framtid, säger Ridderwalls agent till Hockeybladet.nu

Varför lämnar han Djurgården?

Jag är inte rätt man att svara på detta utan jag tycker Calle själv ska få uttala sig om det. Men beslutet är taget, det är allt jag kan säga i dagsläget.

Blir det spel i utlandet eller i SHL?

-Jag väljer att inte svara på den frågan. Det jag kan säga är att det kommer offentliggöras inom en väldigt snar framtid, allt är klart.

Stolt över utvecklingen

Calle Ridderwall flyttade tillbaka till Stockholm för två år sedan. Första året blev turbulent både för honom och laget. Men han är stolt över att fått vara en del av klubbens utveckling den senaste tiden.

–Jag är väldigt stolt över den utveckling som laget har genomgått. Den första tiden här var väldigt jobbig för mig och för oss som lag. Jag kände att jag ville ta ett större ansvar för att få gruppen att dra åt samma håll. Jag är nöjd med att laget är på en mycket bättre plats nu än för två år sen, säger Calle Ridderwall.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN