SDHL lanserar sommarpratare

Poddar blir allt mer populärt och nu följer SDHL på och lanserar sommarpratare från ligans spelare under sommaren. – För att råda bot på längtan efter att se spelarna åka in på isen tar vi nu spelarna till hörlurarna skriver SDHL i ett pressmeddelande. 

Med cirka tre månader kvar till premiären i SDHL känns hockeyn rätt avlägset. Därför lanserar SDHL sommarpratare i form av spelare från de olika lagen i ligan.

– Värmen, solen och sommaren har börjat visa upp sig i avlånga landet Sverige och hockeysäsongen känns som vanligt den här tiden på året väldigt långt bort skriver SDHL i ett pressmeddelande.

Tio olika spelare i tio veckor

Under 10 veckor kommer spelarna att berätta om sina egna historier. Varje onsdag, med start i morgon, kommer ett nytt avsnitt att släppas där det i vanliga fall finns att hitta poddar. Till exempel Spotify, Acast och så vidare. En spelare från varje lag är inbjuden.

Spelarna som kommer att prata är dessa:

Anna Kjellbin, HV71
Lisa Berglund, Göteborg HC
Sofia Engström, MODO
Sofia Reideborn, SDE
Kajsa Armborg, Leksands IF
Lova Blom, Djurgårdens IF
Sabina Küller, AIK
Moa Wernblom, Linköping HC
Johanna Fällman, Luleå/MSSK
Erika Grahm, Brynäs IF

Spelschemat för SDHL är inte släppt ännu. Förra säsongen fick vi inga mästare, men HV71 ledde finalserien mot Luleå med 1-0 i matchen. Både Modo och Göteborg klarade sig kvar efter kvalspel.

Ni kan följa SDHL:s egna podd här >>>

Läs mer om SDHL här >>>

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN