SDHL: Djurgården värvar forward från Hammarby

Efter tre senaste säsongers uppehåll bestämde sig Michelle Yucel för att skriva på för Hammarby i Divison 1 under den senaste säsongen. Nu lämnar Yucel klubben för spel i SDHL med Djurgården, meddelar Djurgården på sin webbplats.

Michelle Yucel förstärker Djurgården, skriver klubben på sin hemsida. Inför den senaste säsongen hade den 22-åriga forwarden ett uppehåll på tre år men under den senaste säsongen noterades Yucel för 26 matcher i Division 1 med Hammarby.

Spelar i helgen

Under helgen spelar Djurgården mot Modo och Luleå i SDHL. Enligt Djurgårdens hemsida kommer Yucel troligtvis att spela matcherna.

– Jag känner mig bra uppdaterad då jag fortsatte följa ligan trots att jag själv inte spelade i den. Vi har också gått igenom tillsammans i laget hur vi ska spela, det kommer bli två fartfyllda matcher, säger Yucel till Djurgårdens hemsida.

Tidigare erfarenheter från SDHL

Yucel har erfarenheter av SDHL sedan tidigare. Säsongen 2010/2011 representerade forwarden AIK och under säsongerna 2011/2012 och 2012/2013 spelade 22-åringen i Segeltorps IF.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN